Orion Incasso
Incassobureau Amersfoort

No cure no pay incasso-Amersfoort

Incassobureau Amersfoort

by OrionInc

Posted on september 21, 2019 at 17:54 PM

 

Orion Incasso is een incassobureau dat landelijk opereert maar in een aantal plaatsen zijn wij zeer actief. In de regio Amersfoort bijvoorbeeld verzorgen wij voor onze klanten incassotrajecten en doen wij aan debiteurenbeheer. Hier en op locatie in Amersfoort.

Een incassobureau wordt ingeschakeld omdat debiteuren niet of (veel) te laat betalen. Bij de een is het nalatigheid, bij de ander een sport en sommige kunnen de rekening(en) gewoon niet in een keer betalen maar ‘vergeten’ contact op te nemen met de leverancier.

Orion Incasso beoordeelt iedere aangeboden zaak en adviseert haar klanten aan de hand van de huidige regelgeving over de te bewandelen weg.

 

Incasso in de regio Amersfoort

Indien de zaak aan een aantal criteria voldoet dat schrijven wij uw debiteur aan voor hoofdsom, rente en kosten conform de Wet Incasso Kosten (WIK) van 1 juli 2012. Debiteuren die niet direct tot betaling overgaan benaderen wij nadien per e-mail en/of per telefoon. Tevens wordt er ingezet op sociale media.

Vele bedrijven uit de regio Amersfoort hebben wij reeds naar volle tevredenheid bijgestaan.

 

Ook incasso voor particulieren in Amersfoort

Orion Incasso behandelt zaken tegen bedrijven en particulieren. Wij staan onze klanten bij in gerechtelijke procedures tot € 25.000,00 en wij bezoeken voor onze relaties regelmatig debiteuren in Amersfoort.

Uw factuur beschouwen wij als onze factuur en wij doen er alles aan om betaling te verkrijgen.

Verkoop en een goed klantenbestand zijn belangrijk, zeer belangrijk. Maar nog belangrijker is het dat u tijding betaald wordt voor hetgeen u geleverd heeft. U moet uw rekeningen ook kunnen betalen. Veel bedrijven komen in financiële moeilijkheden omdat de debiteuren niet tijdig betalen.

 

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer en incasso staat gelijk aan het opvoeden van uw debiteuren. Als men een dienst of een goed afneemt dan moet men daar binnen de afgesproken termijn voor betalen. Zo is dat u en mij geleerd maar niet iedereen is dezelfde mening toegedaan. Spijtig maar waar.

Orion Incasso is u graag van dienst. Neem contact op en dan maken wij een afspraak bij ons op kantoor of bij u in Amersfoort.

Bel met 0343-461210 en ervaar Orion Incasso of neem contact met ons op via onderstaand formulier:

 

    Bel mij terug    Tags: , , ,

    About the Author