logo orion

infoOnze diensten

 • het innen van openstaande vorderingen
 • incasso op basis no cure – no pay
 • debiteurenbeheer
 • bezoeken van debiteuren
 • stroomlijnen van processen
 • adviseren bij juridische vraagstukken
 • screenen algemene voorwaarden
 • Credit check

No cure no pay incasso ervaringen

 

Indien u er zelf alles aan gedaan heeft om uw factuur betaald te krijgen en u debiteur blijft weigerachtig deze betaalbaar te stellen dan kunt u er voor kiezen de factuur aan Orion Incasso over te dragen met het verzoek deze voor u te incasseren. Bij ons bent u niet verplicht lid te worden, een contract te tekenen en wij werken niet met bonnen, eenheden of andere tegoeden. Onze incasso geschied op basis van no cure – no pay, alleen zo hebben wij er alle baat bij uw zaak snel, goed en correct af te handelen.

Orion Incasso schrijft uw debiteur aan voor hoofdsom, rente en kosten. In veel gevallen is dat, al dan niet gecombineerd met een aantal belronden, afdoende. Wij ondernemen verdere stappen enkel in samenspraak en na goedkeuring van de klant.

Orion Incasso staat de dialoog voor en wil een zaak graag in alle redelijkheid en billijkheid tot een oplossing brengen., alleen “it takes two to tango”en als het niet anders kan dan kunnen wij uw debiteur dagvaarden. Tot een bedrag van € 25.000,00 kunnen wij dat zelf voor u verzorgen. Komt de vordering boven de € 25.000,00 dan zullen wij de vordering moeten overdragen aan onze advocaat. Nogmaals: deze stappen nemen wij alleen nadat duidelijk is dat uw debiteur niet voor en niet achteruit wil en nadat wij uw uitdrukkelijke toestemming, schriftelijk, hebben verkregen.

orion ontzorgt

Onze incasso werkwijze

Orion Inasso heeft, in eerste instantie, genoeg aan een kopie van de factuur, de naam van de contactpersoon en de u bekende telefoonnummers. De ingebrekestelling gaat op de dag van aanlevering van deze informatie nog de deur uit. Het kan zo zijn dat wij, ter ondersteuning van onze argumenten, u verderop in het incassotraject om meer inhoudelijke informatie kunnen vragen.

Orion Incasso parkeert geen gelden maar rekent 1 maal per week af. Hebben wij in week x uw betaling ontvangen, dan rekenen wij in week x met u af. U heeft een vast contactpersoon en op elk gewenst moment kunnen wij rapport uitbrengen.

Orion Incasso belooft hetzelfde als veel collega’s. Zeker, wij werken hard, zijn duidelijk, oprecht en integer, dit geldt ongetwijfeld ook voor een aantal collega’s. Er is echter een groot verschil: indien u niet tevreden bent dan staan wij erop dat u ons daar op afrekent, en vinden het niet meer dan normaal dat wij afscheid van elkaar nemen. Begrijp ons niet verkeerd, wij zijn op zoek naar langdurige relaties.

Orion Incasso rekent u niets als uw debiteur failliet is gegaan, of in de schuldsanering zit en indien uw debiteur met de Noorderzon vertrokken is.

Neem contact op

  Onderwerp:

  Innen & VorderenNo cure No payJuridisch adviesWIK & Incassotarieven  Postbus 52
  3958 ZG Amerongen

  06-22434968
  0343-461210